Bliv en del af Erhvervsnetværk Thy-Mors
- Skab Forretning og Forbindelser

Velkommen til Thy-Mors Erhvervsnetværk, hvor vi skaber forretning og styrker forbindelser hver eneste onsdag. Vores netværk er mere end blot møder; vi er hinandens ambassadører og samarbejdspartnere. Med en samlet meromsætning til medlemmerne på imponerende 85 millioner kroner over de sidste 10 år har vi vist, at vores netværk er en kraftfuld platform for vækst og relationsopbygning 
Kom med som gæst, det er gratis.
Du får mulighed for at præsentere din virksomhed overfor netværkets partnere. Du kan deltage 3 gange gratis, og hvis netværket er noget for dig, kan du efterfølgende søge om medlemskab
Play Video
Nuværende Netværkspartnere - Vi vil gerne møde dig!

Hvorfor Erhvervsnetværk Thy-Mors?

ETM er et samarbejde mellem erhvervsfolk, som ønsker vækst

Medlemmerne er i princippet din eksterne salgsorginisation. De hjælper med at åbne dører for nye kunder og udbrede kendskab til dig og din virksomhed. Du undgår derfor kold kanvas salg, når du søger nye kundemuligheder. 
Uanset hvilken forretningsmæssig udfordring du står overfor, kan du finde kvalificeret sparring hos de øvrige medlemmer af ETM. Med en bred vifte af erfaringer inden for forskellige områder, er vi i stand til at tilbyde sparring, der kan hjælpe din virksomhed fremad. Uanset om du har brug for strategisk sparring, teknisk ekspertise eller operationel vejledning, kan du finde medlemmer med erfaring fra både nystartede og veletablerede virksomheder. Dette gør dem til en pålidelig partner for enhver type virksomhed.
Mangler du støtte eller fællesskab i din forretningsmæssige beslutningsproces? Det kan være svært at træffe vigtige beslutninger uden rådgivning eller feedback fra andre. Det altid en god ide at høre fra flere der måske har erfaret sig i de udfordringer du står med.
Selvom vi er et seriøst erhvervsnetværk, anerkender vi, at stærke relationer ofte bygges gennem socialt samvær. Derfor arrangerer vi en række sociale begivenheder i løbet af året. Disse begivenheder bidrager ikke kun til at styrke dit erhvervsnetværk, men giver også en unik mulighed for sparring om dine udfordringer. På denne måde skaber vi et miljø, der fremmer både professionel vækst og personlig udvikling.
ETM er en selvstændig erhvervs organisation. Vi er ikke ejet af en trejdepart og kontigentet går derfor kun til at varetage medlemmernes interresse. Herunder markedsføring, udvikling og sociale aktiviteter der styrker relationerne.


2024 - Kontigent: Kr. 5.500,- ekskl moms pr. år.  + forplejning.
Er du iværksætter eller har du netop startet din egen virksomhed? Vi tilbyder specielle betingelser og nedsat kontingent.

Kontakt Pia Tavs Vistisen på: +45 22 17 14 92 og hør mere.

Forestil dig et stort netværk, hvor hver enkelt medlem fungerer som dine ambassadører

Med dette stærke netværk åbner der sig en helt ny verden af muligheder for at nå ud til potentielle kunder. Gennem dine ambassadørers forbindelser får du adgang til en bredere kontaktflade end nogensinde før. Hver gang en af dine ambassadører deler dit budskab, når det ud til et helt nyt publikum, som måske ikke tidligere har været bekendt med din virksomhed eller dine produkter.
Slip for kold kanvas 
Hjælp hinanden til øget omsætning
Få åbnet døre til de kunder du rigtig gerne vil have fat i
ETM bliver en del af din marketingsafdeling
Personlig udvikling 
Send dine kunder videre til folk du stoler på og omvendt
Hos os handler det ikke kunom at udvikle relationerne, men en også om at styrke din forretning og udvide dit kundegrundlag  

Hør, hvordan medlemmerne af teamet oplever netværket herunder:

Sådan foregår det

01

Vi holder ugentlige møder hver onsdag, hvor vi aktivt søger nye kunder. Disse møder giver os også mulighed for at dele vores forretningsstrategier og styrke vores relationer. Dette forbereder hele teamet på at hjælpe og anbefale hinanden til nye kunder på en faglig, professionel og tryg måde

02

Udover de ugentlige møder, holder vi også kortere forretningsmøder, hvor vi lærer hinanden og vores forretninger bedre at kende. Disse møder giver os en dybere forståelse for, hvordan vi kan hjælpe hinanden, og skaber et solidt fundament for udvidelse af vores forretninger.

03

Gennem denne tilgang bliver vi meget præcise i vores forståelse af, hvad du kan tilbyde dine kunder. Derfor har vi dig i tankerne hver dag, mens vi søger efter forretningsmuligheder for dig, der kan udvikle sig til solide forretningsmuligheder - det vi kalder referencer.

04

Selvom vi er et seriøst erhvervsnetværk, anerkender vi, at stærke relationer ofte bygges gennem socialt samvær. Derfor arrangerer vi en række sociale begivenheder i løbet af året. Disse begivenheder bidrager ikke kun til at styrke dit erhvervsnetværk, men giver også en unik mulighed for sparring om dine udfordringer. På denne måde skaber vi et miljø, der fremmer både professionel vækst og personlig udvikling.
Udviklet og hosted af: Norsite