Partner login
Partner login
Ejer, Sportigan Hurup & Sportigan Thisted

Johnny Andersen

Sportigan Hurup-Thisted er 2 sportsbutikker med salg til private, klubber & erhverv.

Vores 1. prioritet god service om du mangler strømper eller en stor klubordre.

 

En del af en stor kæde - men 100% privat og lokalejet:

Vi er lokalsport

Vi er Sportigan. Vi står i Lokalsportens tjeneste. Det har vi gjort siden 1989. Som ingen andre. Vi brænder for al den sport, der bliver dyrket i klubberne, foreningerne og virksomhederne omkring os. Vi brænder for

fællesskaber og den gode energi, der skabes mellem mennesker.
Ligeså meget som vi brænder for at give personlig service, rådgivning og et bredt udvalg af sportstøj, sportsudstyr og gaveartikler til en god pris.

Det kommer af, hvem vi er: En landsdækkende kæde af lokale, selvstændige sportsbutikker, som med ejeren bag disken præcis ved, hvad det vil sige at have lokal tilknytning og lokal opbakning.

Så vi bakker op. Alt det vi kan i Sportigan. Når der bliver spillet fodbold, håndbold og badminton. Uanset om det handler om nedrykning til serie 5 eller fiduspokalen til fitness. Vi bakker op, når der skal cykles, svømmes og solen skal løbes sort i pigeklubben. Vi bakker op, når shortsene strammer, trøjerne er krympet, keglerne er blevet væk igen – og når der er brug for den helt rigtige firmagave.

Vi er med hele vejen. Med det rigtige udstyr. Med de spændende brands. Med det, som gør en sportslig forskel. Vi er med, fordi vi er Sportigan. Fordi vi er lokalsport. Og altid har været det.

 

Udviklet og hosted af: Norsite
crossmenu